Nyheter

11.10.2018

Er dette den beste smartklokken?

TeleringWatchMobilR.jpg

Det mener Tek.no i sin test av den nye Samsung Galaxy Watch som ble publisert 29 september. Hele testen kan du lese her

 

«Samsung har de siste årene vært meget dyktige til å lage smartklokker, og Galaxy Watch tar med seg de beste egenskapene fra Gear S3 Frontier, som den geniale funksjonsringen og gode brukervennligheten.»

 

«Alt i alt fortsetter Samsung i et godt spor med denne nye klokken, og endringene er mer enn nok til at den vekker kjøpelysten hos undertegnede. For dette er noe av det aller beste du kan velge akkurat nå.»

 Kilde: Tek.no, 29-10.2018, Samsung Galaxy Watch er den beste smartklokken vi har testet.

 

Hva er Samsung Galaxy Watch:

 

Stay Connected and in the moment.

Ved første øyekast ser du en flott klokke i tidløs design og rustfritt stål – en klokke for alle anledninger. Men du kommer snart til å oppdage at innsiden gir deg mye mer.

Galaxy Watch støtter eSIM* og gjør det mulig å ta imot meldinger og svare på samtaler uten telefonen, men også i situasjoner der det er upraktisk eller upassende å ta frem mobilen. Du slipper å føle deg stresset over å ikke vite hva som hender i omverdenen når du ikke har mobilen i nærheten. Du kan være oppkoblet likevel, og klokken fungerer i opptil 3 (42 mm)/ 4 (46 mm) døgn på en opplading ved normalt bruk.

Galaxy Watch gjør det mulig å ha oversikt over treningsapper og streamingtjenester direkte på armen. Du kan ha Spotify-spillelistene dine offline** i klokken, og du kommer også til å oppdage at flere av favoritappene dine finnes i optimaliserte versjoner for Galaxy Watch, blant annet de populære treningsappene fra Under Armour.

Med innebygd pulsmåler og GPS kan du følge treningsøkten både på løperunden og når du styrketrener. Klokken registrerer flere forskjellige treningsformer automatisk, slik at du får oversikt
over all mosjon i løpet av dagen, fra trappene hjemme, turen du
går på lunsjen og til shoppingrunden. Hvis du vil, kan du også
stille inn opptil 17 forskjellige treningsformer og skape ditt eget styrketreningsskjema manuelt. Du får i tillegg praktisk informasjon om ditt eget stressnivå og hvileperiodene dine for hele døgnet. Klokken blir helt enkelt en smart og enkel støtte til en sunnere livsstil, uten at du behøver å ha med deg mobilen. I tillegg er det ofte praktisk å være oppdatert på meldinger og samtaler i situasjoner der det er fint å slippe å ha mobilen framme.

GPS-funksjonen i Galaxy Watch er utviklet ytterligere, og du kan blant annet velge å ha geografisk styrte varslinger, for eksempel å få en oppdatering når du går forbi den lokale matbutikken om du behøver noe til kjøleskapet.

Du har selvfølgelig også mulighet til å bruke den som en forlengelse av mobilen, med WiFi og Bluetooth, uansett om du har en Android eller iOS-mobil. Men først og fremst er Galaxy Watch en smakfull klokke i en diskré og miljøbevisst design som finnes i tre forskjellige modeller og to størrelser. Du kan alltid velge mellom mange forskjellige urskiver, og siden armbåndsfestet er av standardtype 20 mm eller 22 mm kan du fritt velge armbånd.

Galaxy Watch gjør det mulig å være oppkoblet i alle situasjoner, også når det ikke passer å ha mobilen fremme.

 

* eSIM er et elektronisk simkort som er innebygd i klokken. Abonnementet aktiveres digitalt via operatøren. eSIM må støttes av operatøren din.

Se samsung.no/wearables/galaxywatch når det gjelder tilgjenglighet. ** Spotify Offline krever Spotify Premium.

 

 

Andre nyhetsartikler