Nyheter

27.09.2018

Trådløs frihet på kjøpet

FBZlatanNote9S99+1200x628.jpg

*Gjelder ved kjøp av Galaxy S9, S9+ eller Note9, i alle farger og minnestørrelser, i Sverige, Norge, Danmark og Finland (Nordic Approved). Verdi kr 1990,-. Tilbudet gjelder i perioden 1. oktober–4. november 2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet må benyttes med Samsung Account i Samsung Members-appen i perioden 1. oktober til 11. november. Gear IconX leveres separat og ikke i forbindelse med telefonleveransen (registrering og verifisering av kjøp før leveranse gjøres i Samsung Members-appen). Levering kun innen Norden.

Kameraet, sett med nye øyne.

Bilder har blitt vår viktigste måte å kommunisere på. Vi tar bilder og filmer, og deler videre i sosiale medier med venner, familie og kolleger.

Mobilkameraet har blitt avgjørende for nye kommunikasjonsformene. Derfor har Samsung skapt kameraet i Galaxy S9 helt på nytt. For å gi deg et kamera med flere muligheter utfordret de seg selv og tenkte helt nytt. Her er resultatet.

Et kamera som gir deg større muligheter til å ta gode bilder under alle lysforhold. Fra helt svakt lys til flommende solskinn. Du kan alltid fange øyeblikket med høy skarphet.

Du kan filme i super slow motion med 960 bilder per sekund og oppdage detaljene som øyet ikke oppfatter.

Du kan skape nye bilder av deg selv med personlige emojier og legge til animerte effekter som lokker frem latter og følelser i samtalene dine.

 

Nye Galaxy S9 er nyskapende på flere måter

De innebygde stereohøyttalerne er utviklet i samarbeid med AKG og gjør at du kan lytte til musikk med god lyd sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Vil du lytte selv, følger det også med et headset som er kalibrert av AKG.

Det er dessuten gjort enklere å oppleve innhold på andre enheter, se bilder på TV-en eller jobbe fra mobilen på en større skjerm uten å ta omveien om PC-en.

Vi utvikler vår teknologi for at dine opplevelser skal bli bedre.

 

The new super powerful Note9

Nye Samsung Galaxy Note9 er en revolusjonerende mobil med usedvanlig høy ytelse. Med en prosessor som er
53 % raskere enn i Note8 vil du virkelig merke forskjell. Bli mer effektiv og håndter flere og større filer raskere. Batterikapasiteten har økt med 21 % (4000 mAh) og garanterer tilstrekkelig strøm til å jobbe hele dagen*.

S Pen har blitt enda smartere og har nå Bluetoothtilkobling som gjør det mulig å fjernstyre telefonfunksjonene. Du
kan for eksempel styre PowerPoint-presentasjoner eller
ta bilder ved hjelp av pennen. Ta notater raskt med S

Pen direkte på skjermen uten å åpne telefonen, oversett tekster mellom ulike språk i sanntid og få en naturlig måte å kommunisere på. Den utrolig skarpe 6,4 tommers Super AMOLED-skjermen har plass til alt du trenger, og fremstår tydelig også i solskinn.

Nye Note9 har alle de kjente og populære egenskapene til Galaxy S-serien – bare i enda bedre utgave.

Med det glimrende kameraet kan du ta SuperSlowmo- video (960 bilder per sekund). Automatisk justert blender (Dual Aperture F1.5/2.4), optisk zoom og optisk bildestabilisator garanterer lyssterke og skarpe bilder under alle forhold. Intelligent objektregistrering hjelper deg med å ta vellykkede bilder i alle fotosituasjoner.

Note9 er naturligvis støv- og vannbestandig i henhold til IP68-standard. De innebygde stereohøyttalerne fra AKG
er optimert for å gi klar og tydelig lyd. Internminnet på
128 GB er tilstrekkelig for selv den mest effektive bruker, og ved behov er det plass til et minnekort på opptil 512 GB.

* Anslått ut fra brukerprofilen til en gjennomsnitts-/typisk bruker. Uavhengig testet av Strategy Analytics mellom 11. og 24. juli 2018 i Santa Monica, CA, USA og Milton Keynes, Storbritannia på versjoner av SM-N960 (128 GB) før lansering. Faktisk batterilevetid varierer med nettverksmiljø, anvendte funksjoner og apper, anrops- og meldingsfrekvens, antall ladinger pluss en rekke andre faktorer.

 

Slik får du dine Gear IconX.

Akkurat nå får du med Gear IconX trådløse in-ear-øreplugger (verdi kr 1990,-) når du kjøper en Nordic Approved Galaxy S9, S9+ eller Note9. Tilbudet gjelder i perioden 1. oktober–4. november 2018.*

Slik gjør du:

1. Åpne Samsung Members-appen og logg på med din Samsung Account.

2. Klikk på tilbudet. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 3 dager før tilbudet vises i appen.

3. Fyll ut personopplysningene dine samt IMEI-nummer, som du finner under Innstillinger på telefonen eller på emballasjen.

4. Du vil motta en bekreftelse per e-post, og dine Gear IconX vil bli sendt til adressen du har oppgitt.

5. Tilbudet må benyttes i Samsung Members-appen i perioden 1. oktober–11. november 2018. (Tilbudet gjelder én gang per enhet og bare for kjøp i kampanjeperioden.)

For mer informasjon, besøk www.samsung.no/iconx

*Gjelder ved kjøp av Galaxy S9, S9+ eller Note9, i alle farger og minnestørrelser, i Sverige, Norge, Danmark og Finland (Nordic Approved). Verdi kr 1990,-. Tilbudet gjelder i perioden 1. oktober–4. november 2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet må benyttes med Samsung Account i Samsung Members-appen i perioden 1. oktober til 11. november. Gear IconX leveres separat og ikke i forbindelse med telefonleveransen (registrering og verifisering av kjøp før leveranse gjøres i Samsung Members-appen). Levering kun innen Norden.

 

Befri livet og treningen for ledninger

Nå kan du lytte og styre det du lytter til uten problemer, f.eks. musikk, podcaster og lydbøker. Gjør ørene fri for ledninger, slipp floker og uhåndterlige headset.

Du får omlag 5 timer på en opplading og totalt 10 timer med opplading i etuiet. Gear IconX (2018) er små og praktiske trådløse in-ear-øreplugger med veldig god lydkvalitet.

Leveres med ørepropper og bøyler i silikon for at de skal sitte trygt, behagelig og passe til nettopp dine ører. Koble dem enkelt til via Bluetooth* og nyt opplevelsen, du kan t.o.m. la telefonen bli hjemme**.

Gear IconX (2018) passer glimrende for deg som verdsettet frihet og lever et aktivt liv. Har du telefonen med deg, kan du styre musikktjenesten som spilles på telefonen med ørepluggenes berøringsfunksjoner. Og hvis noen ringer midt under powerwalken, er det bare å svare i ørepluggene og snakke i mikrofonen.

De har også automatisk treningslogg med tidtaking, hastighetsmåling, måling av kaloriforbrenning og skritteller, også når du lar telefonen bli hjemme.

* Gjelder bare ved bruk av enhetens internminne eller annen Bluetooth-enhet. For eksempel Gear S3, Gear Sport eller Gear Fit 2 Pro.

** Kompatibel med telefoner som har Android 4.4 eller høyere og minst 1,5 GB RAM-minne.

Andre nyhetsartikler